Sense Video StudioSense Video Studio, a videózás specialistája. Telefon: +36 70 207 14 11 (munkanapokon 10-18h között hívható)

Így dolgozunk

Kedves Ifjú pár!


Ebben a bejegyzésben azt szeretnénk leírni, hogy mit és miként rögzítünk életetek egyik legszebb napján. Reméljük ezzel segíteni tudjuk a választásotok.

Szerződés szerint általánosan délelőtt 10 órakor kezdjük az esküvői videó forgatását.
Egy kicsivel előbb érkezünk, hogy megszokjatok bennünket. ????

 

Mit, milyen terjedelemben és hogyan rögzítünk


Elsőként a készülődés (smink, fodrász) utolsó fázisait rögzítjük valamint a menyasszonyi ruhát és a vőlegény öltönyét.
Ekkor készülnek hangulatfelvételek például a kellékekről, gyűrűről stb. is.

Ezt követően rögzítjük a menyasszony és a vőlegény öltözését a családtagok bevonásával. Miután ezek megtörténtek, az első találkozás pillanatai kerülnek felvételre.
Általánosságban ezt követi a kreatív fotózás, ahol természetesen mi is készítünk videófelvételeket.

A fent írott események mindegyikén csak úgynevezett vágóképeket készítünk kreatív megközelítéssel, mert ezeket a felvételeket csak az összefoglaló klipben (highlight) használjuk fel.

 


Ezeket követően végig rögzítjük a következőket:
- Menyasszony és vőlegény kikéréseit
- Menyasszony és vőlegény búcsúztatóját

 

Az esküvőkön ezt követően vendégvárás majd esküvői menet következik a szertartás helyszínére, ezeket is részletekben rögzítjük.
Van azonban ahol a szertartás helyszínén találkozik az ifjú pár a násznéppel. Ez esetben az ifjú pár útját követjük az esküvői szertartás helyszínére.

A polgári és/vagy egyházi szertartást végig rögzítjük.
Természetesen kérhetitek majd ezen felvételek rövidítését, ha nem szeretnétek esetleg az egészet végig nézni a későbbiekben.

A szertartást követő gratulációt végig rögzítjük, mivel az idő múlásával egyre értékesebb lesz az, hogy ki és mit mondott nektek.

Az esküvő helyszínére történő megérkezést és fogadást (tányértörés és hasonlók) természetesen végig vesszük és amennyiben korábban nem volt rá lehetőség az üres díszített teremről és dekorokról is készítünk felvételeket.

A vacsoránál a főasztalnál történő eseményeket, vőfély/CM verseket természetesen rögzítjük, mint úgy azt is ahogy szedtek a fogásokból.
A teremben ülő és étkező vendégekről csak egy-egy vágóképet csinálunk, de arról ahogy étkeznek már nem. (Tiszteletlenségnek tartjuk a vendégek étkezését felvenni)

A nyitótáncot természetesen szintén végig rögzítjük.

A esküvői mulatozásból, buliból igyekszünk minél többet és minél változatosabban rögzíteni, maximum kivágunk belőle, ha rövidebb anyagot szeretnétek. Amiatt veszünk minél többet, mert kivágni tudunk az anyagból, de hozzátenni utólag már nem.

Az esetleges vőfély által prezentált játékokat és menyasszony / menyecsketáncot végig rögzítjük.


Általánosságban hajnal 1 óráig állunk rendelkezésre, a menyecsketánc után igyekszünk még felvételeket készíteni a buliból, vonatozásból.

 

Milyen anyagokat adunk át Nektek?

 

Így kész anyagként kaptok egy 5-7 perces zenés videóklipet (highlight) és igény szerinti hosszú vágott anyagot, eredeti hanggal 90 – 240 perces terjedelemben, FullHD vagy 4K minőségben.

Természetesen mindig egyedi anyagot készítünk és az itt írottakon túl, a kéréseiteknek is eleget teszünk.


Mi történik, ha csak cinematrográfiát kértek?

 

Teljesen más a helyzet akkor, ha kizárólag egy 8-12 perces highlight videót szeretnétek (Cinematográfia). Ebben az esetben egész nap csak és kizárólag vágóképeket készítünk a lehető legkreatívabb módon és eszközökkel, mozifilmszerű képi hatással.

Hangot nem rögzítünk! (Zene lesz a videó alatt)
Ennél a módszernél hosszú, egybefüggő anyagot nem adunk. A kész termék maga a videóklip az esküvőről.


Reméljük tudtunk kicsit segíteni.
Kérés és kérdés esetén keressetek bennünket bizalommal.


Sense Studio

 

Bezárás
Rólunk mondták...

Zsuzsanna és Gábor

"Kedves Zsolt! Nem lehet elégszer elmondani… Köszönjük! Tudjuk ezt már sokszor mondtuk, de szeretnénk, ha nyoma is maradna s emlékeznél ránk évek múltán is! Szeretnénk a legelejéről kezdeni a történetet, így visszaugranánk kicsit az időben, amikor is egy évvel az esküvő előtt elkezdtük a szervezést. Természetesen nagyon izgatottak voltunk, hiszen életünk egyik legfontosabb pillanatáról volt szó, amit régóta tervezgettünk már. Folyamatosan tárgyaltunk a különböző esküvői szolgáltatókkal, így lassan körvonalazódott a nagy nap. Több fotóssal és videóssal beszéltünk, de valahogy egyikükre sem tudtunk rábólintani. Valamiért úgy alakult, hogy már minden le volt foglalva a nagy napra, a helyszín, a dekoros, a zenekar, a koktélos, a vőfély, de fotósunk és videósunk még nem volt. Még volt egy évünk az esküvőig, azonban kicsit aggódtunk, így egy fórumon kértem segítséget, ahol nagyon sok ajánlatot kaptam. Egy nagyon elégedett menyasszony linkelte be a honlapotokat, amit egész délután bújtam és minden fotót és videót megnéztem, meggyőztetek, Titeket választottalak, pedig még leendő férjemnek meg sem mutattam a honlapotokat. Már aznap délután írtam nektek egy ajánlatkérő e-mailt. A válaszotok hamar jött, sajnos visszautasítás volt, aznapra már nem egy esküvőre voltatok lefoglalva. Nagyon elszomorodtam, Ti mégis annyira kedvesek és segítőkészek voltatok már a levelezés során is, hogy éreztem ennek itt nem lesz vége. Ezek után többször is beszéltél velem és a vőlegényemmel telefonon, ami még inkább megerősített minket abban, hogy igen, nekünk Ti kellettek. Így olyan lépésre szántunk el magunkat, amit soha nem gondoltam volna, hogy megteszünk, de megtettük! A leszervezett esküvőnket eltoltuk egy héttel, hogy Ti legyetek ott velünk és Ti örökítsétek meg a nagy napunkat. Utólag bebizonyosodott, az egyik legjobb döntés volt, amit hozhattunk. Meseszép képek születtek és nagyon jól éreztük magunkat veletek. Külön köszönjük, hogy a fáradságot leküzdve több száz km-t levezetve is a maximumot hoztátok ki magatokból. Hálás köszönet mindenért! Zsuzsanna & Gábor "

Galéria »

Edina Spek Juhász

"Esküvő előtt egy héttel, teljes letargiában voltam,mert kamera fóbiám van...utálom gyűlölöm..a zavart ami azzal jár,ami kiül az arcomra és mindenki látja... Nektek sikerült ezt teljesen megszüntetni ami lehetővé tette ,hogy zavartalanul élvezzem a napot! Tudom mindez ilyen emberek nélkül nem ment volna mint Ti. Teljesen kiszűrtem a látókörömből a fényképezőt és a kamerát ,csak a Ti arcotokat láttam. Mert még mindig azt mondom nem mindegy milyen ember mosolyog rád vissza. A mosolyom az nem kamerának szólt hanem Nektek. Annak a két fantasztikus,barátságos közvetlen embernek, aki Ti vagytok. Nagyon köszönök mindent! Edina "

Galéria »

Szabina és Marco

"Kedves Sense Video Studio!! Nagyon jó a csapatotok. Nagyon jól éreztük magunkat veletek. A munkátokat nagyon jól végzitek. Tényleg szerintünk a legjobbak vagytok. Köszönjük még egyszer hogy velünk voltatok a nagy napunkon. Szívből köszönjük Sense Video Studio. Fantasztikusak vagytok. "

Galéria »

Csonka Károlyné Mária

"Sense Video Studio és a Kratancsik Zsolt nagyon remek és gyönyörű munkát végeztetek, nagyon elégedettek vagyunk, és a videót is nagyon várjuk , nagyon boldogok vagyunk hogy ilyen profik dolgoztak a lagzinkon! "

Galéria »

Szabó Anita

"Kedves Sense Video Studio! Nem tudjuk eléggé megköszönni Nektek, hogy amikor elmondtuk az igényeinket az esküvői fotózással kapcsolatban nem csaptátok ránk a telefont! (Nincsenek hozzászokva általában a fotósok a hangos és füstös motor zajhoz!) Sőt a lehető legtöbbet hoztátok ki belőle. Ezzel megismételhetetlen élmény, és örök emléket adtatok Nekünk! Nagyon megkedveltünk Titeket, és köszönjük, hogy a „Nagy Nap” feszültségét humorral oldottátok! Az Önmagában sok mindent elárul, hogy az unokatesóm is lefoglalt már Titeket az esküvőjére és rengeteg barátunk érdeklődik utánatok! Nagy királyok vagytok, ezt a Férjem is megénekelte! A lényeg az, hogy nagyon hálásak vagyunk, és köszönjük a profi munkát! Krisztián és Anita "

Galéria »

Glázer Bálint

"Szalagavatónk megörökítése után, végre arra is jut idő, hogy megköszönjük nektek ezt a remek munkát amit végeztetek. Remek csapatmunka volt, szervezett és odafigyeltetek az igényeinkre egyszóval ránk. Velünk dolgoztatok-velünk és nem nekünk- tényleg fantasztikus volt! A szalagavatón nyújtott munkához pedig tényleg nem férhet kétség mert a háttérben szinte észrevehetetlenül végeztétek dolgotokat, persze a szó legnemesebb értelmében! Nem kis feladat úgy megörökíteni valamit, -pláne ha az egy szalagavató ami egy fiatal életében egy nagyon fontos esemény-, hogy abban semmi hiba semmi kifogásolhatóság ne legyen. A Sense Video Studio az a csapat, amely ezt gond nélkül véghez vitte. Köszönjük munkátokat! "

Galéria »
Esküvői fotóst is kerestek? Esküvői DJ-t is kerestek?
Bezárás
Ajánlatkérés - Érdeklődés

Igen, érdekel az esküvői fotózás is

Vedd kezedbe az esküvőd!

Persze, természetesen tisztában vagyunk vele, hogy már régen a kezedbe vetted az esküvővel kapcsolatos feladatok irányítását - minden bizonnyal ezért jutottál el esküvői videós weboldalunkra.

Amennyiben viszont a videóson kívül profi fotóst is kérsz tőlünk, úgy egyrészt spórolhatsz (csomagban olcsóbb :)), másrészt egy esküvői fotóalbumként lesz mit a kezedbe fogni, újra és újra átélve mindazt a varázslatot, amit az esküvőd napján éreztél, amikor minden bizonnyal elkészültek rólatok életetek legjobb fotóinak egyikei.

30% kedvezmény a full csomagra