Sense Video StudioSense Video Studio, a videózás specialistája. Telefon: +36 70 207 14 11 (munkanapokon 10-18h között hívható)

Esküvői videó összefoglaló -  Mia és Attila esküvői videó összefoglalója

 

Mia és Attila esküvője pénteki napon volt a Bellevue Hotelben.

 

Az esküvői fotókat Esztergom belvárosában készítettük, majd indultunk a szlovákiai Bátorkeszire a polgári szertartás helyszínére.
Ezek után a násznép autókonvoja Esztergomba vette az irányt a lakodalom helyszínére a Bellevue Hotelbe.

 

A református egyházi szertartást is a hotel tetőteraszán tartották, ami gyönyörű, meghitt környezetet biztosított Mia és Attila életének nagy pillanataihoz.

A szertartások után repült a csokor, majd a menyasszony combcsipkéje is, és kezdetét vette a mulatozás, ami hajnalig tartott és mi természetesen ott voltunk mindaddig, míg a násznép pihenőre nem tért.


Ezzel az összefoglalóval nagyon sok boldogságot kívánunk az ifjú párnak!!!

 

 

Esküvői videó szolgáltatásunk tartalmazza a Highlight videót + az igényre szabott, hosszú, vágott videó anyagot is FULL HD, 4K vagy 8K minőségben!

 

A Sense Studio alap szolgáltatása az összefoglaló videó (highlight videó) és emellett egy igényre szabott hosszú vágott videó anyagot is adunk azoknak, akik bennünket választanak.

 

Igényeiteknek megfelelő minsőgében készítjük el az esküvői videótokat

Esküvői videótokat FULL HD, 4K, vagy 8K minőségben is kérhetitek! Nem vagy benne biztos, hogy melyik lenne a számotokra megfelelő választás? Fordulj hozzánk bizalommal, és segítünk a döntésben!
 


Amennyiben tetszenek a munkáink,keressetek bennünket bizalommal!

 

 

Sense Studio esküvői csomag - esküvői fotó, esküvői videói, esküvői DJ


Cégünk az esküvői videón túl esküvői fotózással és esküvői Dj  szolgáltatással is áll a rendelkezésetekre.
Kedvezményes esküvői csomagajánlatainkért keressetek bennünket elérhetőségeinken.

 

 

Hasonlóan jól sikerült, FULL HD, 4K, vagy 8K minőségű, egyedi esküvői videót szeretnétek?

 

Full HD, 4K vagy 8K esküvői videófelvétel, elérhető áron!

 

Választhattok 1, 2 vagy akár 3 kamerát is extra statívokkal,mint például kamera daru.

 

Az előzetesekhez mi választjuk a zenét (javaslatot figyelembe veszünk),​ a kész anyagon viszont mindent a megrendelő igénye szerint készítünk, beleértve a zenét is.

 

A 3-5 órás vágott anyagot DVD-n, Blu-Rayen, vagy USB-n adjuk át - 90 napon belül.

 

Hívj, vagy írj - várjuk megkereséseteket!

Munkanapokon 8-20h között várjuk hívásodat Magyarországról a +36 70 207 14 11, Szlovákiából a +421 908 50 50 82 telefonszámra, vagy írj nekünk és visszahívunk!

 

 

Bezárás
Rólunk mondták...

Zsuzsanna és Gábor

"Kedves Zsolt! Nem lehet elégszer elmondani… Köszönjük! Tudjuk ezt már sokszor mondtuk, de szeretnénk, ha nyoma is maradna s emlékeznél ránk évek múltán is! Szeretnénk a legelejéről kezdeni a történetet, így visszaugranánk kicsit az időben, amikor is egy évvel az esküvő előtt elkezdtük a szervezést. Természetesen nagyon izgatottak voltunk, hiszen életünk egyik legfontosabb pillanatáról volt szó, amit régóta tervezgettünk már. Folyamatosan tárgyaltunk a különböző esküvői szolgáltatókkal, így lassan körvonalazódott a nagy nap. Több fotóssal és videóssal beszéltünk, de valahogy egyikükre sem tudtunk rábólintani. Valamiért úgy alakult, hogy már minden le volt foglalva a nagy napra, a helyszín, a dekoros, a zenekar, a koktélos, a vőfély, de fotósunk és videósunk még nem volt. Még volt egy évünk az esküvőig, azonban kicsit aggódtunk, így egy fórumon kértem segítséget, ahol nagyon sok ajánlatot kaptam. Egy nagyon elégedett menyasszony linkelte be a honlapotokat, amit egész délután bújtam és minden fotót és videót megnéztem, meggyőztetek, Titeket választottalak, pedig még leendő férjemnek meg sem mutattam a honlapotokat. Már aznap délután írtam nektek egy ajánlatkérő e-mailt. A válaszotok hamar jött, sajnos visszautasítás volt, aznapra már nem egy esküvőre voltatok lefoglalva. Nagyon elszomorodtam, Ti mégis annyira kedvesek és segítőkészek voltatok már a levelezés során is, hogy éreztem ennek itt nem lesz vége. Ezek után többször is beszéltél velem és a vőlegényemmel telefonon, ami még inkább megerősített minket abban, hogy igen, nekünk Ti kellettek. Így olyan lépésre szántunk el magunkat, amit soha nem gondoltam volna, hogy megteszünk, de megtettük! A leszervezett esküvőnket eltoltuk egy héttel, hogy Ti legyetek ott velünk és Ti örökítsétek meg a nagy napunkat. Utólag bebizonyosodott, az egyik legjobb döntés volt, amit hozhattunk. Meseszép képek születtek és nagyon jól éreztük magunkat veletek. Külön köszönjük, hogy a fáradságot leküzdve több száz km-t levezetve is a maximumot hoztátok ki magatokból. Hálás köszönet mindenért! Zsuzsanna & Gábor "

Galéria »

Edina Spek Juhász

"Esküvő előtt egy héttel, teljes letargiában voltam,mert kamera fóbiám van...utálom gyűlölöm..a zavart ami azzal jár,ami kiül az arcomra és mindenki látja... Nektek sikerült ezt teljesen megszüntetni ami lehetővé tette ,hogy zavartalanul élvezzem a napot! Tudom mindez ilyen emberek nélkül nem ment volna mint Ti. Teljesen kiszűrtem a látókörömből a fényképezőt és a kamerát ,csak a Ti arcotokat láttam. Mert még mindig azt mondom nem mindegy milyen ember mosolyog rád vissza. A mosolyom az nem kamerának szólt hanem Nektek. Annak a két fantasztikus,barátságos közvetlen embernek, aki Ti vagytok. Nagyon köszönök mindent! Edina "

Galéria »

Szabina és Marco

"Kedves Sense Video Studio!! Nagyon jó a csapatotok. Nagyon jól éreztük magunkat veletek. A munkátokat nagyon jól végzitek. Tényleg szerintünk a legjobbak vagytok. Köszönjük még egyszer hogy velünk voltatok a nagy napunkon. Szívből köszönjük Sense Video Studio. Fantasztikusak vagytok. "

Galéria »

Csonka Károlyné Mária

"Sense Video Studio és a Kratancsik Zsolt nagyon remek és gyönyörű munkát végeztetek, nagyon elégedettek vagyunk, és a videót is nagyon várjuk , nagyon boldogok vagyunk hogy ilyen profik dolgoztak a lagzinkon! "

Galéria »

Szabó Anita

"Kedves Sense Video Studio! Nem tudjuk eléggé megköszönni Nektek, hogy amikor elmondtuk az igényeinket az esküvői fotózással kapcsolatban nem csaptátok ránk a telefont! (Nincsenek hozzászokva általában a fotósok a hangos és füstös motor zajhoz!) Sőt a lehető legtöbbet hoztátok ki belőle. Ezzel megismételhetetlen élmény, és örök emléket adtatok Nekünk! Nagyon megkedveltünk Titeket, és köszönjük, hogy a „Nagy Nap” feszültségét humorral oldottátok! Az Önmagában sok mindent elárul, hogy az unokatesóm is lefoglalt már Titeket az esküvőjére és rengeteg barátunk érdeklődik utánatok! Nagy királyok vagytok, ezt a Férjem is megénekelte! A lényeg az, hogy nagyon hálásak vagyunk, és köszönjük a profi munkát! Krisztián és Anita "

Galéria »

Glázer Bálint

"Szalagavatónk megörökítése után, végre arra is jut idő, hogy megköszönjük nektek ezt a remek munkát amit végeztetek. Remek csapatmunka volt, szervezett és odafigyeltetek az igényeinkre egyszóval ránk. Velünk dolgoztatok-velünk és nem nekünk- tényleg fantasztikus volt! A szalagavatón nyújtott munkához pedig tényleg nem férhet kétség mert a háttérben szinte észrevehetetlenül végeztétek dolgotokat, persze a szó legnemesebb értelmében! Nem kis feladat úgy megörökíteni valamit, -pláne ha az egy szalagavató ami egy fiatal életében egy nagyon fontos esemény-, hogy abban semmi hiba semmi kifogásolhatóság ne legyen. A Sense Video Studio az a csapat, amely ezt gond nélkül véghez vitte. Köszönjük munkátokat! "

Galéria »
Esküvői fotóst is kerestek? Esküvői DJ-t is kerestek?
Bezárás
Ajánlatkérés - Érdeklődés

Igen, érdekel az esküvői fotózás is

Vedd kezedbe az esküvőd!

Persze, természetesen tisztában vagyunk vele, hogy már régen a kezedbe vetted az esküvővel kapcsolatos feladatok irányítását - minden bizonnyal ezért jutottál el esküvői videós weboldalunkra.

Amennyiben viszont a videóson kívül profi fotóst is kérsz tőlünk, úgy egyrészt spórolhatsz (csomagban olcsóbb :)), másrészt egy esküvői fotóalbumként lesz mit a kezedbe fogni, újra és újra átélve mindazt a varázslatot, amit az esküvőd napján éreztél, amikor minden bizonnyal elkészültek rólatok életetek legjobb fotóinak egyikei.

30% kedvezmény a full csomagra